Organizam petreceri pentru copii cu cei mai buni Animatori! | Infinity Events
 
3
Slide 1 jFlow Plus
Slide 1 jFlow Plus
Slide 1 jFlow Plus
Slide 2 jFlow Plus
Slide 2 jFlow Plus

2
Noutati si Promotii:
Untitled Document

Organizam petreceri pentru copii cu cei mai buni Animatori!

Conceptul de cabină foto Photo Booth aduce soluția! Tocmai din acest considerent, observăm că devine din ce în ce mai apreciat și căutat. O cabină foto are avantajul indiscutabil în ceea ce privește listarea pozelor. Mai mult, fotografiile sunt disponibile pe loc, în mai puțin de un minut. În plus, ele surprind atmosfera inedită, distractivă, care se creează în momentul declanșării dispozitivului. Este vorba, într-adevăr, de o experiență unică, asigurată de o cabină foto.

CABINA FOTO - se preteaza pentru evenimente precum: nunti, botezuri, petreceri private, petreceri corporate, evenimente indoord si outdoor, si altele. Cabina foto vine la pachet cu toata aparatura necesara, recuzita pentru distractie( peruci, palarii, ochelari si alte articole de carnaval), personal specializat. Asiguram si transportul! 

Pozele pot fi printate pe hartie foto, cu predare pe loc, sau pe hartie magnetica pentru a putea fi pastrate pe frigider cu printare in 10 minute. 

Pozele pot fi personalizate, se poate realiza fundalul preferat in functie de ceea ce va doriti, se pot atasa sigle si sloganuri pe poze. 

Tarifele incep de la 10lei/foto sau 200 euro pentru 4 ore in care se vor realiza   fotografii pe aceasta durata. Pentru alte detalii si oferte va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa.

Pentru alte oferte personalizate alte intervale de timp sau alte solicitari speciale va rugam sa ne contactati! 

 

 

1