1. Informatii operator date cu caracter personal

Suntem dedicati in protejarea datelor cu caracter personal ale clientilor si vizitatorilor website-ului nostru, infinityevents.ro. Astfel, suntem responsabili pentru confidentialitatea datelor cu caracter personal ce sunt transmise prin intermediul site-ului. Daca aveti intrebari legate de modul in care protejam datele cu caracter personal, ne puteti scrie la adresa de email contact[@]infinityevents.ro

1.1 Date identificare companie:

SC INFINITY EVENTS SALE SRL
Cod identificare fiscala: RO29784461
Nr. Reg. Comert: J40/1716/2012

1.2 Adresa companie:

Strada Aleea Dolina, nr. 3B, Sector 4, Bucuresti

1.3 Date contact:

Email: contact[@]infinityevents.ro
Telefon: 0726.207.093

2. Categorii de date cu caracter personal

Datele cu caracter personal colectate sunt utilizate in comunicarea eficienta cu dvs, in functie de informatiile prelucrate si scopul utilizarii acestora. Mai jos veti gasi informatii despre utilizarea datelor cu caracter personal si scopul acestora:

2.1 Formular contact / alte formulare

Formularul de contact colecteaza informatii cu caracter personal precum Nume, Prenume, Numar Telefon si Adresa Email in baza unei solicitari initiate de utilizatorul/vizitatorul adresei web a companiei INFINITY EVENTS SALE SRL, (infinityevents.ro). Folosim aceste informatii pentru a putea stabili contactul cu dvs, in baza solicitarii inscrise pe site-ul nostru. In cazul in care contractati serviciile noastre, putem utiliza numarul de telefon pentru a trimite mesaje SMS cu referire la serviciile contractate, informatii despre comenzi sau pentru a cere feedback asupra calitatii acestora cat si pentru a ne asigura ca totul a decurs bine de-a lungul colaborarii noastre.

2.2 Istoricul conversatiilor cu noi

Utilizam istoricul conversatiilor cu noi pentru a imbunatati calitatea suportului si relatia profesionala cu dumneavoastra, pentru a putea oferi cele mai bune servicii de inchiriere animatori copii, conversatii ce sunt stocate in baza solicitarilor dvs, realizate prin intermediul website-ului nostru, infinityevents.ro.

2.3 IP si sesiune pe site-ul infinityevents.ro

Utilizam aceste date pentru a va putea oferi serviciile optime si cele mai bune solutii pentru organizarea evenimentelor dedicate copiilor, observand ce pagini au fost in interesul dumneavoastra in timpul vizitei si a sesiunii pe site.

2.4 Comportament online

Datele legate de istoricul navigarii pe site-ul nostru sunt transmise partenerilor nostri descrisi in politica de utilizare a cookie-urilor. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati pagina dedicata, Politica Cookie. Este posibil sa prelucram date cu caracter personal pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (email si SMS), comunicari cu caracter comercial privind produse si servicii oferite de INFINITY EVENTS SALE SRL, prin intermediul website-ului.

3. Destinatarii datelor cu caracter personal

INFINITY EVENTS SALE SRL nu va divulga sau obtine foloase materiale de orice fel prin vanzarea datelor cu caracter personal catre terte parti. Cu toate acestea, exista posibilitatea partajarii datelor personale cu alte companii partenere precum compania de contabilitate, aplicatii newsletter, agentii de promovare online, aplicatii de analiza a traficului pe site sau companii ce vor opera ca imputerniciti ai Infinity Events Sale SRL.

Acest lucru este necesar pentru a va putea oferi cele mai bune servicii cat si pentru a ne onora contractul cu dvs si pentru a putea desfasura activitatea comerciala in baza legala si in cele mai bune conditii.

La Infinity Events Sale SRL, facem eforturile necesare pentru a pastra confidentialitatea si securitatea datelor dvs.

4. Cat timp sunt pastrate datele cu caracter personal

Datele personale colectate prin intermediul formularului de contact ce sunt necesare in comanda serviciilor oferite de compania noastra ce vor fi incluse in documente financiar-contabile sau in documente ce vor fi anexate celor oficiale, vor fi pastrate pentru o perioada de 10 ani coform dipozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate in nicun alt scop decat in cel legal pentru care sunt arhivate.

Dupa o perioada de 10 ani, aceste date pot fi distruse. Daca este rezonabil sau necesar pentru a indeplini cerinte legale, pentru a preveni fraude sau abuzuri sau pentru a ne indeplinii termenii si conditiile, este posibil sa pastram anumite informatii, chiar si dupa stergerea contului de client sau daca nu mai furnizam servicii catre dumneavoastra.

5. Drepturile dumneavoastra

Ca utilizator al website-ului infinityevents.ro cat si in conditiile prevazute de legislatia prelucrarii datelor cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi:

5.1 Dreptul la informare

Ca utilizator / vizitator al website-ului infinityevents.ro aveti dreptul sa primiti detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre INFINITY EVENTS SALE SRL, conform celor descrise in prezentul document.

5.2 Dreptul de acces al datelor

Ca utilizator / vizitator al website-ului infinityevents.ro aveti dreptul sa obtineti confirmarea din partea INFINITY EVENTS SALE SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, cat si detalii privind activitatea de prelucrare si modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc.

5.3 Dreptul la rectificare

Ca utilizator / vizitator al website-ului infinityevents.ro aveti dreptul sa obtineti corectarea fara intarzieri justificate a datelor cu caracter personal inexacte precum si completarea datelor incomplete. Rectificarea sau corectarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost facute corectari, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

5.4 Dreptul la stergerea datelor

Sau “Dreptul de a fi uitat”, va fi efectuat fara intarzieri in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:

– datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
– in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
– in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;
– in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
– in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;
– datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea serviciilor informationale ale companiei conform dreptului Uniunii sau dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul;

Este posibl ca in urma solicitarii de stergere a datelor, INFINITY EVENTS SALE SRL sa anonimeze aceste date, lipsindu-le astfel de caracterul personal si sa continuie in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice.

5.5 Dreptul la restrictionarea prelucrarii, in masura in care

– persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada ce permite verificarea corectitudinii datelor;
– prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
– operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
– persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate;

5.6 Dreptul la portabilitatea datelor

– dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit;
– dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre INFINITY EVENTS SALE SRL catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;

5.7 Dreptul la opozitie

– in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al Infinity Events Sale SRL sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care Infinity Events Sale SRL poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
– in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct;
– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
– dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar;

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: contact[@]infinityevents.ro

6. Cookies

Folosim Cookies pentru a imbunatatii performantele site-ului infinityevents.ro. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati Politica de Cookies.

7. Cum ne puteti contacta

Daca aveti intrebari legate de modul in care protejam datele cu caracter personal, ne puteti scrie la adresa contact[@]infinityevents.roNe puteti de asemenea contacta la adresa: Strada Aleea Dolina, nr. 3B, Sector 4, Bucuresti, sau utilizand folosi formularul de contact online, aici.


Ultima modificare – 18 Ianuarie, 2019.