Ideei de activitati distractive pentru ziua copilului.

     Ziua copilului este un motiv de bucurie pentru toti copiii. Ca aceasta zi sa ramana in amintrea copiilor nostri, trebuie sa le oferim atenita de care au nevoie. Am pregatit o scurta lista cu activitati pe care le poti face impreuna cu copilul tau, indiferent de varsta pe carea acesta o are.

  1. Organizeaza o petrecere la tine acasa.

      Niciodata nu vei da gres daca alegi sa organizezi o petrecere la tine acasa. Surprinde-ti micutul invitand cei mai buni prieteni pe care ii are si organizeaza-le o petrecere de neuitat. Daca stai la curte poti alege sa inchiriezi un spatiu de joaca gonflabil unde cei mici isi vor consuma energia, iar daca locuiesti la bloc, poti alege sa inviti un cuplu de magicieni penru copii, care vor intretine atmosfera.

      In pauzele de joaca ii poti surprinde aducandu-le cativa animatori pentru petreceri, profesionisti,  costumati in personajele indragite de copii. Puteti opta pentru personajele Disney, supereroii Marvel. Listsa completa a personajelor, o gasiti in categoria galerie.

  1. Atelierele de creatie.

Ateliere creative decupaje

     Dezvolta latura creativa a copilului tau participand la atelierele de creatie organizate in parcuri sau si mai frumos, organizeaza un astfel de atelier la tine acasa, invitand toti prietenii copilului tau. Acestia pot realiza bratari din elestic, sau pot participa la un atelier de pictura sau de colorat. Te putem ajuta cu organizarea unui astfel de atelier. Iti prezentam lista noastra completa de ateliere creative.

  1. Vizitele culturale.

     De Ziua Internationala a Copilului in toate muzeele se organizeaza evenimente tematice pentru cei mici. In anumite muzeez intrarea este gratuita pentru copii. Daca sunteti din Bucuresti sau din apropriere puteti vizita Muzeul Satului, Muzeul National al Taranulu Roman, Muzeul Antipa.

     Tot in categoria culturala intra si piesele de teatru. La fel ca in cazul muzeelor si anumite teatruri au intrarea gratuita sau redusa pentru copii. Piesele de teatru ajuta copilul sa se dezvolte intelectual iar o astfel de iesire este bine-venita in orice zi.

  1. Petrece-ti timpul in familie.

 

     Cele mai frumoase amintiri ale noastre, sunt cele din copilarie alaturi de familia noastra. Pentru a petrece timp de calitate alaturi de cei mici puteti organiza o iesire de o zi la munte. In scurta excursie va puteti plimba cu biciletele sau puteti vizita anumite atractii turistice.

     Daca timpul nu va permite sa mergeti la munte, puteti organiza un picnic in cel mai apropiat spatiu verde din jurul locuintei voastre. Pregateste mancarea preferata a copilului tau si bucurati-va de timpul petrecut impreuna.

     Daca copilul tau este o fire energica, iar timpul nu va permite sa mergeti la munte, puteti organiza o expeditie pe bicilete. Alege o padure din apropierea voastra, stabiliti un traseu atractiv si lasati pe cel mic sa descopere secretele naturii.

 

×