Perioada sarbatorilor de Craciun aduce bucurie tuturor membrilor familiei, indiferent de varsta acestora. Pentru unii poate ca este o perioada mai solicitanta, datorita grijilor de care nu putem scapa. Cu toate acestea trebuie sa profitam din plin de aceste momente magice si sa petrecem cat mai mult timp alaturi de cei dragi. Ne-am gandit sa iti oferim cateva ideei de activitati pe care le poti face impreuna cu familia ta, si care vor garanta succesul si linistea mult dorita.

Pentru a simti mai profund spiritul Craciunului, poti incepe prin a-ti decora intreaga casa, sau doar camerele in care petrecei cel mai mult timp, in tema sarbatorilor. Tot in categoria decoratiunilor intra si micile “artificii” realizate manual, ca de exemplu aranjamentele florale. Iti recomandam sa ai un coltisor dedicat sarbatorilor, unde centrat sa fie bradul impodobit (inca de pe 15-18 decembrie) si unde poti bea o ciocalata calda sau un vin fiert.

Pentru cei care iubesc activitatile in aer liber, va recomandam sa iesiti la patinoar sau daca aveti posibilitatea puteti merge la schiat. Daca locuiti la curte, cei mici cu siguranta s-ar bucura sa decoreze intreaga curte si pomii ornamentali, folosind cat mai multe beculete si ghirlande din crengi de brad. Pentru a face economie, puteti alege sa achizitionati instalatie de pom care se incarca solar, si astfel scutiti banii pe energia electrica.

In aproprierea sarbatorilor, dati sarcini tuturor membrilor familiei si implicati chiar si copii la activitatile casnice. Spre exemplu cei mici pot ajuta gospodinele la prepararea deliciilor culinare. Dupa ce toate detaliile au fost stabilite trebuie sa ne gandim la cei care se bucura cel mai mult de aceasta perioada magica, copiii. Pentru ei ceva deosebit ar insemna intalnirea cu Mos Craciun, de aceea va prenzentam o optiune foarte practica. Puteti alege un mos craciun de inchiriat si astfel ai parte de un ajutor al lui Mos Craciun, care va veni la voi acasa si care va impartii copiilor cadourile mult asteptate.

Tinand cont de sfaturile noastre, sigur iti va fi mai usor sa gestionezi timpul pe care il ai, si cu siguranta veti avea un Craciun de neuitat. Sarbatori fericite!

×