DESPRE NOI


Organizam cea mai frumoasa si de neuitat petrecere pentru copilul tau!

Ce insemna Infinity Events ?!

Este greu sa spui doar in cateva cuvinte…

Clovni copii, locatii petreceri copii, Magician, Printese, Zane, Clovni, Vrajitoare, Iepurasi de Paste, Mos Craciun si dragalasele Craciunite, spiridusi si cele mai indragite personaje de basm sau desen animat cat si personaje animate Disney, confetti, decoratiuni cu baloane, baloane modelate, pictura pe fata, albume foto cu cele mai vesele momente de la petrecere, programe de animatie, face-painting, jocuri si concursuri interactive, tombole, decoruri personalizate pentru petreceri copii si multe altele iti sunt puse la dispozitie de Infinity Events la petrecerea ta, fie ca o organizezi acasa, la un loc de joaca sau la o gradinita.

Personaje pentru petreceri de copii

Avem cea mai larga gama de personaje pentru orice petrecere copii si o garderoba de costume unice pentru animatori petreceri copii! Suntem firma cu cele mai multe evenimente in zona de Sud a Romaniei.

Clientii nostri se inmultesc de la o zi la alta si ne raman fideli pentru ca ii tratam ca adevarati “parteneri” si pentru ca fiind clientul nostru fidel ai o multime de beneficii.

Te pregatesti de aniversarea micutului tau si esti in cautare de cei mai buni animatori de petreceri copii din Bucuresti?

Cauti Clovni Copii, Magician Copii, Printese, Ursitoare si multi alti animatori pentru petreceri copii?

Cu Infinty Events, poti organiza cea mai frumoasa si de neuitat petrecere pentru copilul tau! Costumele de calitate superioara, atentia spre detalii, profesionismul echipei si experienta de peste 10 ani, buna organizare si nu ultimul rand ofertele de pret foarte bune, ne diferentiaza si ne impun ca un partenerul perfect pentru petrecerea celui mic!

Petreceri copii Bucuresti | Organizari Evenimente copii | Organizari Botezuri si alte Evenimente doar la Infinity Events !

APASA PLAY – VEZI SPOTUL NOSTRU PUBLICITAR!

<div class="cta-info"><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <!-- [et_pb_line_break_holder] --><h3>Peste 7,000 de parinti au ales <b><font color="#ffdd8f">Infinity Events</font></b> pentru a realiza evenimentele importante din viata copiilor lor. </h3><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <!-- [et_pb_line_break_holder] --><a href="https://infinityevents.ro/contact/" id="sign">Contacteaza-ne!<br><i class="fa fa-phone-square" aria-hidden="true"></i> 0726.207.093</a><!-- [et_pb_line_break_holder] --> <!-- [et_pb_line_break_holder] --></div>
×