Cuprinsi de magia sarbatorilor am dat startul distractiei pentru cei mici inca de la inceputul lunii decembrie cu un eveniment dedicate copiilor de toate varstele.

Pentru ca stim cat de important este pentru copii sa simta sarbatorile de iarna intr-un mod cu totul special, si sa ramana cu multe amintiri frumoase si unice, ne-am gandit sa aducem distractia la Festivalul “Dulciuri, jocuri si povesti de Mos Nicolae” organizat de Romsilva.

Pentru ca distractia celor mici sa fie pe cinste si pentru a aduce bucurie pe chipul cat mai multor copii am fost prezenti in numar mare cu o multime de activitati, pe toate cele 3 zile ale festivalului (6-8 Decembrie) , sarbatorind Sfantul Nicolae asa cum se cuvine.

Atmosfera de sarbatoare a inceput cu  plimbari cu trasura trasa de caii atat pentru cei mari cat si entru cei mici. Voia buna a fost intretinuta apoi de animatori de petreceri costumati in personajele de poveste Elsa si Ana din Frozen ce i-au antrenat pe copii la jocuri, dansuri si concursuri.

La petrecere au luat parte si mult indragitele personaje de iarna: spiridusi, reni, craiasa zapezii si craciunita ce i-au intampinat pe copii cu foarte multe ateliere creative si educative.

In parteneriat cu Romsilva ne-am dorit sa aducem in atentia celor mici cat de importanta este protejarea naturii si a lemnului. Astfel copii au participat la o serie de ateliere creative unde au putut impodobi braduti naturali in ghivechi si nu taiati.

Tot in cadrul acestor ateliere au putut confectiona scrisori pentru Mos Nicolae si pentru Mos Craciun, pe care sa le pastreze amintire. Tot ca amintiri copii au avut parte de coronate de brad pe care le-au putut decora dupa bunul plac.

Apoi a urmat mult asteptata intalnire cu Mos Nicolae, care a fost prezent pe tot parcursul evenimentului, impartind daruri si sfaturi bune pentru cei mici.

Dar asta nu este tot, pentru parinti Romsilva a organizat si un targ de produse traditionale realizate cu maiestrie de cei mai priceputi bucatari.

Festivalul “Dulciuri, jocuri si povesti de Mos Nicolae” organizat de Romsilva a avut intrarea libera si a fost organizat si in scop caritabil, la eveniment participand si copii defavorizati din cadrul mai multor fundatii, pe chipul carora am putut aduce o mare bucuriei in prag de sarbatori.

×