De ce sa alegm o firma specializata in organizarea de petreceri?

          Se apropie petrecerea celui mic si iti doresti sa faci ceva memorabil, ceva de care sa isi aminteasca cu drag cand va creste. Te-ai gandit deja la locatie, la ce vor manca cei mici, la lista de invitati insa lipseste fix ceea ce e mai important: DISTRACTIA! Acest lucru iti poate da mari batai de cap si te poate face sa pierzi foarte mult timp. Solutia poate fi foarte simpla si la indemana oricui, iar avantajele pot fi pe masura. O firma specializata in organizarea de petreceri poate face dintr-o petrecere banala si plictisitoare, o mega disctractie.

        Iata cateva motive pentru care este bine sa apelezi la o firma specializata:

1.Economisesti timp si scapi de griji

        O firma specializata te poate scapa de grijile privind nenumaratele modalitati de a-i distra pe copii, la care tu trebuie sa te gandesti si sa le planifici in cele mai mici detalii. In plus timpul alocat planificarii activitatiilor distractive de la petrecerea copilului poate fi valorificat pentru alte lucruri mai importante.

2.Alunga plictiseala

        Poti inchiria unul sau mai multi animatori pentru petreceri ce pot fi costumati in personajele favorite ale celui mic. Acestia vor veni in intampinarea copiilor cu jocuri interactive, pictura pe fata, baloane, accesori de petrecere inedite si cu multe idei distractive specifice petrecerilor de copii. In plus copii se vor distra alaturi de personajele lor indragite.

3.Preturi in functie de orice buget

        Foarte multe firme au preturi variate in functie de durata programului de animatie sau de personajele alese. Astfel, preturile pentru un animator de petreceri, standard, incep de la 80 lei/ora si pot ajunge la 150lei/ora. Majoritatea firmelor pun la dispozitie o serie de pachete special concepute pentru orice buget in asa fel incat indiferent de suma alocata pentru petrecerea celui mic sa poti beneficia de servicii de entertainment.

4.Servicii adiacente de care nu te poti ocupa singur

      Printre avantajele principale pe care o firma specializata pentru organizarea petrecerii  le are, se numara si o serie de servicii care necesita unul sau mai multi specialist. Cu siguranta vrei ca petrecerea ta sa fie una memorabila. Atunci este nevoie de prezenta unui fotograf pentru evenimente, care sa imortalizeze cele mai frumoase si mai sincere zambete ale celui mic si de asemenea prezenta unui cameraman care sa realizeze un film cu cele mai importante momente ale petrecerii.

       Aici putem vorbi si despre accesoriile de petrecere care de cele mai multe ori fac diferenta. O firma specializata iti poate oferi: baloane jumbo sau cu heliu, coifuri, pahare, farfurii si masti tematice, bannere cu “La multi ani!”, piñata, masina de vata de zahar sau de pop-corn si multe altele.

        Speram ca informatiile de mai sus ti-au fost utile si ca ti-ai facut o idee despre cum te poate ajuta o firma specializata sa organizezi petreceri de copii reusite. Te asiguram ca ai toate motivele sa ceri ajutorul in cazul in care iti doresti cu adevarat ca cel mic sa ramana cu amintiri frumoase de la aniversarea sa.

×