Printre evenimentele organizate cu mandria de echipa Infinity Events se numara si inaugurarea parcului pentru copii “Timisoara” aflat in sectorul 6 al Bucurestiului pe Bulevardul Timisoara. Parcul Timisoara a fost construit de la zero, pe o fosta zona industriala, transformata in spatiu verde, special conceput pentru bucuria si distractia celor mici in aer liber. 

Inaugurarea parcului a coincis cu evenimentul de aprindere a luminitelor de iarna din sectorul 6, iar edilul orasului a fost prezent in persoana pentru a lua parte la bucuria celor mici. Atmosfera de sarbatoare si distractia a fost asigurata de animatorii nostri pentru petreceri, ce i-au incantat pe copilasi cu ateliere de pictura pe fata si cu baloane modelabile gratuite.

La eveniment au fost prezente si mascotele Mickey si Minnie Mouse, dar si multe alte personaje mult indragite de cei mici. Copilasii au cantat, au dansat si au fost antrenati in jocuri competitive vreme de cateva ore bune, iar la final s-au despartit cu greu de toate atractiile pregatite. Insa atat cei mari cat si cei mici au putut pleca acasa cu o amintire frumoasa pentru ca Primaria sectorului 6 a pus la dispozitie gratuit un stand cu fotografii magnetice instant.

Astfel am reusit inca odata sa aducem atmosfera de petrecere in cadrul inaugurarii Parcului Timisoara din sectorul 6.

×