Asa cum bine stim sportul joaca un rol foarte important in dezvoltarea si cresterea sanatoasa a copiilor. Nu este nicio noutate, ca rutina unui sport inceput in copilarie are efecte indelungate.  Asa cum nu e niciun mare secret ca miscarea si sportul dezvolta trupul si mintea intr-un fel armonios.

           Majoritatea copiilor sunt plini de energie si deschisi catre a invata lucruri noi,  asa ca noua ne ramane doar sa le semanam placerea pentru activitatiile sportive la care observam ca se pricep mai bine. Astfel va vom prezenta cateva idei prin care putem cultiva placerea pentru sport a copiilor prin intermediul unor activitati distractive.

1.Parcurile de Aventura pentru copii

 Petrecere sportiva

         Alege un weekend mai liber si planifica o iesire la unul dintre parcurile de Aventura din oras impreuna cu prietenii si cu cei mici, si distractia intregii familii va fi asigurata. De la o plimbare cu bicicleta, pana la echitatie, trasee in copaci, tir cu arcul pentru copii sau paintball, parcurile de Aventura ofera o multitudine de activitati potrivite iesirilor in familie, team-building-urilor, petrecerilor si serbarilor de copii sau aniversarilor zilei de nastere.

2.Petrecerile de copii cu tematica sportive

           In cazul in care se apropie ziua de nastere sau aniversarea de nume a celui mic, aceasta poate fi un prilej bun de a organiza o petrecere tematica in care sa introducem si cateva activitati sportive pentru copii. Acestia se vor avea ocazia sa se distreze pe cinste dar si sa isi consume energia facand miscare. Aceste petreceri vor deveni un real succes daca vom chema o echipa de animatori pentru petreceri, care va intretine atmosfera.

         Pentru petrecerile de copii cu fetite poti organiza o petrecere tematica “Dance Party”, la care principala activitate distractive va fi dansul. Copii iubesc muzica de la varste fragede, iar dansul poate deveni sportul lor favorit, asadar ce prilej mai bun pentru dans daca nu o petrecere.

3.Picnic la padure

          O iesire in aer liber, la padure sau pe marginea unui lac poate fi un o activitate distractiva atat pentru cei mici cat si pentru parinti. Un picnic la padure poate fi un motiv bun pentru a realiza o plimbare cu bicileta sau cu trotineta dar si locul in care putem realiza jocuri ce implica sportul si miscarea.

×