Anul acesta aducem distractia celor mici la seria de evenimente “Povesti de iarna”  organizate in Plaza Romania de catre Primaria sectorului 6 in parteneriat cu  Centrul cultural European sector 6. Cei mici sunt asteptati in numar cat mai mare, in fiecare zi, intre 14-21 decembrie, de la orele 17.00 pana la 21.00 in Plaza Militari unde cele mai voioase personaje de iarna ii vor incanta cu ateliere de creatie, piese de teatru, spectacole de colinde, dans si folclor.

Ca in fiecare an ne dorim sa aducem surprizele pregatite cat mai multor prichindei, asa ca daca piticul tau s-a plictisit in casa adu-l la Plaza Militari. Pe langa toate acestea avem pregatiti animatori pentru petreceri care vor organiza ateliere de pictura pe fata, vor darui baloane modelabile si vor intregi atmosfera de petrecere cu muzica tematica de Craciun, jocuri, dansuri si concursuri pentru cei mici.

Pentru a aduce magia sarbatorilor in adevaratul sens al cuvantului, copii se vor putea bucura si de prezenta lui Mos Craciun incepand cu data de 19 decembrie. Dar asta nu este tot, am pregatit pentru tine si un stand de fotografii instant, magnetice pe care le poti pastra ca amintire. Un alt aspect foarte important este faptul ca toate activitatiile si surprizele pregatite celor mici sunt absolut gratuite.

Noi vom aduce distractia, tu poti aduce prichindeii! Ne vedem acolo!

×