1. Tematici de petreceri – La zoo

        Tu si prietenii tai puteti sa va dezlantuiti alaturi de cele mai pufoase animale salbatice, caci casa ta tocmai s-a transformat intr-o gradina zoologica. Pentru a aborda aceasta tematica ai nevoie de decoratiuni creative, animalute din plus, si un spatiu verde. Poti alege un tort si un candy-bar in ton, iar ca entertainment poti inchiria animatori de petreceri, costumati in mascota din plus cu animalutele preferate ale sarbatoritului.

  1. Tematici de petreceri – La circ

        Micutului tau ii plac clovnii si atmosfera de balci, daca adora spectacolele de la circ atunci poti pune in practica acestea tematica. Pentru aceasta tema ai nevoie de un loc in aer liber, daca vremea nu este de partea ta poti crea atmosfera festiva in interior. Asigura-te mai intai ca ai balaone multicolore si ghirlande colorate din belsug. Pentru ca petrecerea sa fie completa poti aduce clovni veseli pentru a se ocupa de distractia celor mici si pentru a-I incanta cu un show de jongleri.

  1. Tematici de petreceri – Concursul de talente.

        Copiilor le place sa se dea in spectacol si, chiar daca le lipseste talentul, sunt plini de entuziasm. Ofera-le ocazia sa faca show la petrecerea organizata de time cu tema “Concursul de talente”. Daca vrei sa abordezi aceasta tema ai nevoie de un spatiu mai generos unde sa amenajezi un loc pe post de scena sau un spatiu unde sa se desfasoare acest concurs. Dupa ce te-ai asigurat ca spatiul este adecvat si ca ai sonorizare acolo, ai nevoie de un Maestru de Ceremonii/MC, adica un moderator al concursului. Daca iti place sa vorbesti la microfon si adori sa te implici in joaca celor mici poti fi chiar tu acela.

  1. Tematici de petreceri – La gradinarit

       Daca este vara, este vacanta, asa ca de ce nu ai da o petrecere fabuloasa chiar in gradina. Vei avea cu siguranta un success infloritor! In mod sigur petrecerea trebuie sa aiba loc afara, intr-o gradina. Locul petrecerii poate fi marcat cu ghivece mici cu flori, ce pot fi apoi picate de copii si pastrate amintire de la petrecere. De asemenea poti organiza un atelier educativ de plantat seminte prin care copii isi pot exersa abilitatiile.

  1. Tematici de petreceri – Taramnul Piratilor

        Daca micutul tau are abilitati de explorator, adora piratii si jocurile de strategie, atunci ii poti ograniza o petrecere aniversara pe taramul piratiilor. Decoreaza locul petrecerii cu steaguri de pirat, aseaza o fata de masa neagra si imprastie pe ea banuti de ciocolata aurii. Mai ai nevoie de un cufar mare si niste accesorii pentru a organiza o vanatoare de comori, pe care sa o desluseasca cei mici. Pentru ca distractia sa fie cu adevarat pe cinste poti confectiona bandane cu ochi pentru copii si poti aduce un pirat costumat pentru a intregii petrecerea.

     Speram sa gasesti tematica ideala pentru petrecerea copilului tau de anul acesta si indiferent de tematica aleasa nu uita: cea mai importanta este DISTRACTIA!

 

×