1. Elemente definitorii


1.1 Utilizator

Persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce utilizeaza un browser de internet pe un device mobil precum telefon smart sau tableta, laptop sau computer desktop pentru a accesa adresa site-ului infinityevents.ro

1.2 Prestator

Societatea comerciala SC INFINITY EVENTS SALE SRL, cu sediul social in Bucuresti, strada Dolina nr. 3B, sector 4, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/1716/2012, avand Cod Unic de Inregistrare RO29784461.

1.3 Servicii inchiriere animatori petreceri copii

Oferim o gama variata de servicii inchiriere animatori pentru petreceri de copii, mascote, ursitoare botez , servicii foto botez si nunta, scenete de teatru pentru copii cat si o gama variata de accesorii pentru petreceri copii si servicii adiacente acestora.

1.4 Cerere de oferta

Cerere de oferta via formular de contact online

O cerere standard trimisa ca document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Prestator si Utilizator, prin intermediul site-ului infinityevents.ro/contact. Raspunsul la aceasta cerere va fi solutionat in maxim 72 ore lucratoare de la receptionarea acestuia, pe mail sau telefonic.

Cerere de oferta via email

O cerere standard trimisa ca document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Prestator si Utilizator, prin intermediul unui client de email. Raspunsul la aceasta cerere va fi solutionat in maxim 72 ore lucratoare de la receptionarea acestuia, pe mail.

Cerere de oferta via telefon

O cerere de comunicare standard solicitata de Utilizator, prin intermediul telefonului. Raspunsul la aceasta cerere va fi solutionat in maxim 48 ore lucratoare de la receptionarea acestuia, telefonic.

1.5 Contract prestari servicii inchiriere animatori petreceri copii

Incheierea contractului de prestari servicii inchiriere animatori si mascote pentru copii are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea unei cereri de oferta sau la momentul emiterii confirmarii automate de primire a acestei cereri.

Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre Prestator si Utilizator. Infinity Events face tot posibiliul pentru a asigura acuratetea informatiilor de pe site, insa pot aparea si erori umane sau de programare.

In cazul in care anumite informatii (preturi, texte sau titluri) sunt prezentate gresit, nu ne putem asuma raspunderea si ne rezervam dreptul de a anula programarea evenimentului clientului, cu o notificare prealabila cu minim 72 ore inaintea inceperii acestuia.

In cazul in care depistati o inadvertenta in continut, va rugam sa ne notificati la adresa contact[@]infinityevents.ro

1.6 Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului infinityevents.ro, imagini, continut grafic, continut text, simboluri, elemente de grafica web, logo-uri, programare si alte date sunt proprietatea Infinity Events si ale partenerilor sai fiind aparate de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul scris al Infinity Events a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

1.7 Tipuri de servicii

Tipurile de servicii oferite de Infinity Events SRL pot varia de la caz la caz si pot fi mai multe decat cele enumerate in website-ul nostru.

Utilizarea, vizualizarea si achizitionarea ulterioara a serviciilor de pe acest website in baza unei cereri de oferta online cu ajutorul formularului de contact (infinityevents.ro) implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Acest website se afla in proprietatea SC INFINITY EVENTS SALE SRL, cu sediul social in Bucuresti, strada Dolina nr. 3B, sector 4, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/1716/2012, avand Cod Unic de Inregistrare RO29784461.

Infinity Events isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui website fara nicio notificare anuntata in prealabil. Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de Servicii de catre SC INFINITY EVENTS SALE SRL, prin intermediul website-ului infinityevents.ro catre Utilizator.

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile de utilizare ale website-ului nostru de prezentare!

2. Conditii generale


2.1 Utilizand acest site, acceptati termenii si conditiile noastre

Utilizand acest site declarati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile SC INFINITY EVENTS SALE SRL.

2.2 Putem modifica continutul site-ului fara notificari prealabile

SC INFINITY EVENTS SALE SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui site fara nicio notificare anuntata in prealabil.

2.3 Nu suntem raspunzatori pentru:

SC INFINITY EVENTS SALE SRL nu poate fi raspunzatoare pentru nicio greseala a continutului, specificatiilor tehnice ale evenimentelor pentru copii, a preturilor, informatiilor generale, pozelor sau a denumirilor serviciilor din acest site. Va asiguram ca facem tot posibilul ca informatiile prezente in acest site sa fie pastrate cu acuratete.

2.4 Este interzisa reproducerea partiala sau integrala a site-ului

SC INFINITY EVENTS SALE SRL ofera tuturor utilizatorilor site-ului accesul la gama de servicii, preturi, titluri, imagini, videoclipuri de prezentare, etc. dar interzice modificarea, copierea, reproducerea partiala sau integrala a site-ului cat si exploatarea site-ului in scopuri comerciale sau contrar intereselor SC INFINITY EVENTS SALE SRL.

2.5 Utilizatorii acestui site sunt obligati sa respecte urmatoarele conditii:

  • nu vor incarca, posta sau transmite pe acest site informatii ce contravin legilor, ce au un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, jignitor, calomnios sau ce pot fi contestabile. SC INFINITY EVENTS SALE SRL nu poate fi responsabila pentru eventualele daune morale sau materiale produse de acestia
  • nu vor incalca drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidentialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalti. Nu se vor admite date ce nu le apartin autorilor.
  • nu vor incarca virusi, scripturi sau alte programe de acest tip
  • nu vor oferi informatii false asupra identitatii lor in momentul inregistrarii cererii de oferta, fapt ce poate duce la anularea acesteia.

Orice utilizator al site-ului isi poate exprima parerea asupra site-ului / serviciilor / articolelor lasand un comentariu pe site, poate trimite intrebari, poate cere lamuriri sau trimite sugestii asupra unor produse si / sau servicii. Infinity Events isi rezerva dreptul de a nu publica, de a sterge / retrage de pe site comentariile ce au contextul de la punctul 1 si 2 al acestui articol si nu este responsabila pentru eventuale daune morale sau materiale produse de acestea.

3. Servicii organizare evenimente pentru copii


3.1 Servicii oferite

Serviciile oferite / prezentate pe site sunt definite in baza unui text informativ si disponibile in limita gradului de ocupare al evenimentelor deja programate cat si a celor de personal.

Datorita numarului mare de tipuri de servicii in site-ul www.infinityevents.ro nu putem garanta disponibilitatea datei dorite, decat in cazul incheieri unui contract de prestari servicii. In cazul in care data dorita nu este disponibila in calendarul nostru va putem oferi ajutor la o data ulterioara, ce va va fi comunicata in scris sau telefonic dupa inregistrarea cererii de oferta.

Totodata, nu suntem raspunzatori in cazul in care un eventual tip de serviciu a fost scos din lista de servicii aferente, dar totusi se regaseste pe website. Serviciile noastre de inchiriere animatori si mascote petreceri copii sunt oferite in conformitate cu legislatia romana si prezinta toate avizele de functionare conform legii.

3.2 Obligatiile Prestatorului

3.3 Imagini si continut

Imaginile publicate pe acest site apartin SC INFINITY EVENTS SALE SRL. Costumele animatorilor pentru petreceri de copii reprezinta cu acuratete de 100% realitatea, pozele fiind realizate cu animatori si costume proprii.

Denumirile serviciilor publicate pe site au caracter informativ, iar serviciile pot suferi modificari fata de textul prezentat in cadrul website-ului. Infinity Events si partenerii sai isi rezerva dreptul de a modifica titlurile, continutul si imaginile serviciilor fara o notificare prealabila.

3.4 Disponibilitate animatori petreceri copii

Ca orice alt business si cel al inchirierilor animatorilor de copii are perioade aglomerate, indeosebi in apropierea Sarbatorilor cat si la final de saptamana. Pentru a fi siguri ca cei mici au parte de o surpriza deosebita si cei mai tari animatori pentru petrecerea lor, asigurati-va ca ne contactati din timp pentru a va programa evenimentul in calendar, aici.

4. Detalii evenimente


4.1 Fisa evenimentului

In functie de serviciile contractate pentru evenimentul dvs, acesta se va desfasura conform duratei comunicate prin intermediul email-ului la comunicarea ofertei contractuale.

4.2 Conditii desfasurare evenimente

Pentru ca evenimentele sa se desfasoare in conditii optime, pot exista cerinte speciale din partea Prestatorului catre Utilizator, ce vor fi comunicate prin intermediul email-ului sau telefonic inainte cu minim 24 ore de realizarea evenimentului.

Totodata, in cazul in care aceste conditii nu sunt acoperite de catre Utilizator pentru Prestator atunci cand acestea au fost garantate contractual, Prestatorul poate fi indreptatit sa ceara despagubiri sau sa anuleze evenimentul.

4.3 Forta majora

Orice eveniment contractat poate fi anulat atunci cand exista un temei real de forta majora. In cazul in care compania noastra nu va putea onora un eveniment din cauze de forta majora, acesta va fi reprogramat, dupa caz, la o data ulterioara.

4.4 Anulare evenimente

5. Obligatii utilizatori / vizitatori website


5.1 Dreptul la comentarii si opinii

Utilizatorii site-ului online infinityevents.ro isi pot exprima parerile si opiniile asupra articolelor din blog in sectiunea de comentarii ce se regaseste in cadrul site-ului, dupa o aprobare prealabila.

5.2 Dreptul de a refuza comentarii

Infinity Events isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii ce au un continut ilegal, rasist, obscen sau amenintator, defaimator, ce incalca dreptul intelectual/la viata al altor persoane, mesaje de promovare sau mesaje de tip spam.

5.3 Prejudicii materiale

Infinity Events nu va fi responsabila sau obligata la plata oricarui tip de despagubiri pentru orice tip de dauna

produsa prin astfel de comentarii sau comunicari.

5.4 Utilizarea continutului de catre vizitatori

Utilizatorul isi asuma toate drepturile asupra continutului ce este publicat pe site-ul infinityevents.ro, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte persoane. De asemenea, SC INFINITY EVENTS SALE SRL nu isi asuma responsabilitatea privind posibile daune provocate de folosirea continutului acestor pareri si opinii scrise ale utilizatorilor site-ului, ele fiind sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si continutul site-ului.

6. Politica de pret


Pentru o oferta de pret exacta a serviciilor de inchiriere animatori si mascote petreceri copii, va rugam sa ne contactati telefonic sau in scris la numarul si adresa specificata in sectiunea Contact.

6.1 Preturi afisate

Preturile afisate fiecarui serviciu aferent in cadrul website-ului www.infinityevents.ro sunt setate ca preturi de referinta pentru acel serviciu. Acest lucru nu atrage dupa sine obligativitatea companiei SC INFINITY EVENTS SALE SRL de a oferi tarifele afisate in dreptul fiecarui serviciu, preturile putand suferi modificari ce nu au fost operate si in cadrul website-ului.

Desi aceste evenimente sunt rare si facem tot posibilul ca listele de preturi sa fie actualizate constant, poate exista posibilitatea ca unele informatii sa fie afisate eronat. In cazul in care depistati o problema, va rugam sa ne transmiteti eroarea pentru a o putea remedia rapid la contact[@]infinityevents.ro

6.2 Moneda

Preturile practicate de compania noastra sunt fixate in lei. Pentru o lista completa a serviciilor va rugam sa ne contactati, aici.

6.3 Afisare eronata a preturilor

In cazul in care preturile sau alte detalii ale serviciilor au fost afisate gresit, fie ca este vorba despre cresterea pretului de catre parteneri / furnizori sau fie ca este vorba despre o greseala din baza de date sau umana, ne rezervam dreptul de a modifica preturile sau de a anula evenimentele ce contin aceste greseli. In acest caz, Infinity Events va anunta clientii in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

6.4 Reduceri, promotii si oferte speciale

Pentru anumite servicii si categorii de servicii de inchiriere animatori si mascote pentru copii pot exista discounturi sau pachete cu PRET REDUS. Aceste detalii pot fi vizualizate aferent fiecarui serviciu, in cadrul website-ului.

6.5 Achizitii online

Achizitiile online nu sunt permise in cadrul acestui website iar www.infinityevents.ro nu poate fi responsabila pentru orice dauna sau prejudiciu aparut in urma unor solicitari de plata neautorizate.

Website-ul nostru nu va va cere niciodata sa realizati plati electronice, acestea nefiind posibile in cadrul website- ului existent. Compania noastra va va emite o factura proforma doar in urma incheierii unui contract de prestari servicii si a unei comunicari prin email sau telefon prealabile.

In cazul in care primiti mesaje cu cereri de plata in format electronic din partea companiei noastre ce sunt trimise de pe alte conturi de email decat cel oficial contact[@]infinityevents.ro, va rugam sa ne sesizati imediat.

7. Modalitati de plata


7.1 Modalitati de plata acceptate

Factura proforma emisa poate fi achitata cash la sediul SC INFINITY EVENTS SRL (pentru persone juridice in limita a 5.000 de RON, TVA inclus, conform legislatiei in vigoare) cat si prin Ordin de Plata in conturile SC INFINITY EVENTS SRL .

7.2 Plata avans

Atunci cand contractati serviciile noastre exista posibilitatea de cerere de plata a unui avans, in functie de tipurile de servicii necesare evenimentului, al accesoriilor utilizate, durata si timpul de executie al evenimentului, transport etc.

Plata se va face in functie de disponibilitatea serviciilor comandate dupa cum urmeaza: plata integrala in avans sau cu un avans agreat cu un agent de vanzari Infinity Events. SC Infinity Events Sale SRL isi rezerva dreptul de a alege metoda de plata.

7.3 Cerere oferta inchiriere animatori petreceri copii

Indiferent de modul de transmitere al cererii de oferta fie ca este pe site, prin e-mail sau telefonica, acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului si a contractului de prestari servicii de organizare evenimente pentru copii se face in momentul primirii de catre client a facturii fiscale ce insoteste serviciile comandate. Factura fiscala emisa substituie contractul de prestari servicii.

Lansarea cererii de oferta, e-mailul automat care se transmite dupa receptionarea cererii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul Infinity Events, nu constituie acceptari ferme ale comenzii dvs. si nu semnifica incheierea contractului la distanta.

8. Comunicare electronica

8.1 Ce inseamna comunicare electronica?

Prin accesarea site-ului infinityevents.ro, folosirea, vizitarea, cererea de oferta sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii Infinity Events Sale SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

8.2 Fals sau abuz in comunicarea electronica

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

8.3 Abonare newsletter

In conformitate cu Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicarilor electronice, mesajele trimise de SC Infinity Events Sale SRL, ca newsletter, nu pot fi considerate SPAM deoarece:

  • contin datele necesare de identificare ale expeditorului si instructiuni de dezabonare; • acceptarea de primire a mesajelor/ofertelor nu implica financiar destinatarul; • au scopul de a informa abonatii cu privire la servicii ce le pot aduce beneficii;
  • adresa de e-mail a destinatarilor fie a fost obtinuta in mod direct ca urmare a abonarii la newsletter, a unor corespondente anterioare sau deoarece destinatarii sunt clienti/furnizori ai societatii noastre;
  • fie a fost selectata dintr-o baza de date la care au subscris destinatarii;
  • fie a fost facuta publica de catre destinatari prin afisari cu caracter publicitar intr-un ghid de afaceri sau in cadrul unei intalniri de afaceri.

8.4 Confidentialitatea datelor cu caracter personal

Pentru mai multe informatii privind politica noastra de protectie si prelucrare a datelor cu caracter personal, va rugam sa accesati aceasta pagina.

8.5 Linkuri externe

Website-ul infinityevents.ro este gazduit pe serverele unei companii externe. Compania SC Infinity Events Sale SRL nu poate fi responsabila pentru eventuale greseli/erori strecurate pe site, indiferent de motivul aparitiei acestora (modificari ale structurii site-ului, setari ale browserului sau ale sistemului de operare sau actualizari).

Infinity Events Sale SRL nu raspunde pentru continutul, calitatea sau natura site-urilor partenere, ce pot fi accesate prin link-uri directe catre acestea, din cadrul site-ului infinityevents.ro. Raspunderea pentru acestea apartine integral proprietarilor linkurilor / website-urilor respective.


Ultima modificare – 18 Ianuarie, 2019.
×