Top tematici pentru zilele de nastere ale baietilor!

          Planificarea zilei de nastere a unui copil plin de energie este cu siguranta cea mai grea misiune pe care o are un parinte. Toti copii sunt plini de creativitate, bucurosi si poate prea aventurosi. Indiferent ca alegi sa organizezi petrecerea acasa sau intr-un loc de joaca, copii urmaresc sa primeasca ceva ce nu au mai intalnit. In cazul baietilor este putin mai complicat, deoarece acestia au activitati care ii solicita foarte mult fizic. Am analizat comportamentul baietilor si am intocmit pentru tine o lista cu trei tematici pentru petreceri care cu siguranta se vor ridica la nivelul asteptarilor copilului tau.

  1. Supererou

Petrecere supereroi

         Baietii se vad mereu ca fiind salvatorii lumii, exact ca super-eroii lor preferati. Din dragoste pentru incurajarea imaginatiei copilului, ne-am gandit ca o tematica cu super-eroi ar incanta fiecare baiat. Puteti sa pregatiti costume pentru toti invitatii, fie ca vorbim de costum de Superman sau de Spiderman, sau orice alt erou indragit de copii prezenti la petrecere.

     Ca super-petrecerea sa fie completa sarbatoritul impreuna cu invitatii sai, trebuie sa aibe ocazia sa se intalneasca si sa salute Supereroul preferat. De aceea puteti apela cu incredere la serviciile noastre de animatori pentru petreceri de copii, si puteti oferi baietelului clipe de neuitat alaturi de super-eroul preferat.

  1. Stadionul de Fotbal

Petrecere cu tematica fotbal

         Nu este un lucru secret faptul ca toti copii iubesc sportul. Nimic nu este mai palpitant decat emotia pe care o au copii in momentul cand se intrec intr-o competitie. Daca petrecerea va avea loc in aer liber sau intr-o sala pentru petreceri, puteti organiza un mini teren de fotbal unde baietii se vor grupa in doua sau mai multe echipe, care se vor duela pentru un trofeu.

      Ca duelul sa fie cat mai palpitant, putei aduce un antrenor de fotbal, special pregatit sa lucreze cu copii. Acesta va conduce meciul de fotbal si va decide campionii, impreuna cu parinti prezenti la eveniment. Trofeul va fi acordat sarbatoritului, insa fiecare oaspete va pleca acasa cu un premiu de participare. Astfel sarbatoritul va fii super incantat de trofeul primit, iar invitatii vor avea la randul lor bucuria participarii.

  1. Safari

Tematica petrecere safari

       Fie ca vorbim de fetite sau de baieti, un lucru este cert. Copii iubesc animalele! Cand organizam o petrecere cu tematica Safari trebuie sa stabilim exact animalele preferate ale sarbatoritului. In functie de preferintele sale, vom cauta animalele respective, pe care le vom aranja intr-un decor safari autentic.

       Ca petrecerea sa fie reusita, vom tine cont sa aucem un Candy Bar care va urma intocmai tematica petrecerii, iar tortul sarbatoritului va fi in forma animalului preferat. Se pot organiza diferite ateliere creative ca de exemplu face painting. Unde un profesionist, va picta fetele tuturor copiilor in animalutele preferate ale acestora.

×